We're selling Fashionable Clothes, Original from Dubai Perfumes, Beauty and Health Products, and many more! For more details and fast reply, you can simply reach us through :
email - sofieyaboutique@gmail.com
Phone Number : 0145464116

Do visit our official websites :

- Facebook Fan Page http://www.facebook.com/ashcollections
http://www.facebook.com/sofieyaboutique
- Twitter :
http://www.twitter.com/sofieyaboutique

- Instagram :
@sofieyaboutique1
@sofieyaboutique2

FOLLOWERS :)

Monday, February 21, 2011

tanda2 lelaki ingin putuskan hubungan ??

dah lama rasanya xmembebel dalam belog ini. sejak dua menjak nie macam banyak sangat problem. biasalah kan. hidup xselalunya indah. dugaan tetap akan datang tanpa dijemput. haha. yeah, sape yang nak kan? macam da xde ayat haku nih. kay lah, sebelum saya makin mencarut dan mengarut saya nak kongsikan tips yang saya dapat dari pak cik google. kinda interesting. sape2 yang berkapel tu boleh cekidout. :)

orang laki especially yang pernah sayang kat kita or kesian kat kita maybe susah nak tell us the truth. but, we should notice it by the way the treat us. lets chekitdout ~

SERING INGKAR JANJI OR XTEPATI JANJI
Si dia mula tidak menepati janji untuk berjumpa dengan korang. ada2 jer alasan last minute dia untuk x jumpe dengan korang.

PELBAGAI PERSOALAN
lelaki nie kadang2 dorang macam susah sket nak meluahkan perasaan dorang. Ketika dia merasakan kehilangan cintanya, pelbagai soalan akan mula ditanya, " Adakah kamu rasa ada yang xkena dengan perhubungan ini? ", "mungkin aku bukan orang yang tepat untuk mu"...

RAKAN LEBIH PENTING
Si dia mula mencari teman teman lamanya. Jika dahulu masa hanya dihabiskan bersama kamu, sekarang dia lebih suka lepak bersama rakan-rakan.

MULA MEMUJI WANITA LAIN
Biarpun dahulu si dia mengagumi kecantikan wanita lain, tetapi tidak pernah diungkapkan dihadapan kekasih hatinya. Tetapi tiba-tiba si dia memuji kecantikan dan kehebatan wanita lain, itu bermakna dia ingin anda cemburu dan tidak lagi menjaga perasaan anda.

MENGAPA DIA INGIN PUTUS????

Baby,you're boring..........

Sebahagian lelaki ada beranggapan bahawa wanita yang manja adalah jenis yang cute dan comel. Tapi, kalau berlebihan?? Bak kata Nabil, lu pikirlah sendiri! tentulah membosankan ryte? Jawapan itu memang tidak akan keluar langsung dari mulut dia.



No comments: