We're selling Fashionable Clothes, Original from Dubai Perfumes, Beauty and Health Products, and many more! For more details and fast reply, you can simply reach us through :
email - sofieyaboutique@gmail.com
Phone Number : 0145464116

Do visit our official websites :

- Facebook Fan Page http://www.facebook.com/ashcollections
http://www.facebook.com/sofieyaboutique
- Twitter :
http://www.twitter.com/sofieyaboutique

- Instagram :
@sofieyaboutique1
@sofieyaboutique2

FOLLOWERS :)

Tuesday, March 15, 2011

How to Be A perfect Couple :)

 Tentu ramai kat luar sana yang tertanya2 how to be a perfect couple kan? Kita dah melakukan yang  terbaik but still got something missing.  Sila lah luangkan masa anda untuk baca apa yang saya ingin kongsikan di sini. :)
  
Be yourself 
Setiap orang ada kelebihan dan kekurangan masing2. So, just be who you are! imperfection makes you perfect. mungkin si dia tertarik dengan kelemahan anda. who knows? contohnya bunyi korang gelak tu kelakar, maybe bagi dia cute? hehe. the point is, jangan berpura2 menjadi orang lain kerana ianya hanya akan membuatkan si dia jemu. fyi, orang lelaki xsuka la perempuan yang gedik dan control ayu. please avoid it! -__-

accept them for who they are 
Kalau korang nak si dia terima korang seadanya korang juga harus melakukan perkara yang sama. cintailah seseorang itu berdasarkan keperibadiannya. janganlah sekali-kali mengejar paras rupa, kekayaan kerana ianya tidak menjanjikan kebahagian. kelak korang yang akan merana.
 
Jangan sesekali menyekat si dia daripada melakukan sesuatu yang membuatkannya happy
Kalau si dia happy keluar bersama rakan-rakannya, biarkan sahaja asalkan ianya xmelampaui batas. Jika anda menyekat kebebasannya, anda akan membuatkan si dia merasa terkongkong dan bosan.   
 
I love what you love
Ada certain kes yang korang benci rakan2 atau familinya. But you have deal with it! It's like a package, that you get your couple from a store, the others are dragged. So, just be nice to them even korang xsuka wokeyh?
 
Korang berbeza?
Harus diingati bahawa through all differences, you can make beautiful things :) Like the sun and moon alternates, they make a good day.
 
Don't overdo jealousy
Cemburu itu adalah normal. tapi, korang xboleh la terlalu cemburu rabun buta sebab ianya boleh merimaskan pasangan anda. 
 
You make my day
 Your partner makes your day and should be the one to finish it. Don’t ever sleep when you still have problems cause it makes it even worse. 
 
Always be sweet to each other
sentiasa jadi sweet macam gula2 okay? kiss them, say i love you youlabiair, hug or hold hands often so that cinta korang tu akan berkekalan. Tapi tue untuk yang dah halal jer ye :)
 
Never cheat
Jangan sesekali menipu ye anak2 coz cheating ruined everything. hehe. saya sendiri pun fuck cheaters dan adiknya liars!
 
Keep all your promises
   tunaikanlah apa yang korang janji yer. sesungguhnya semu orang xsuka orang yang xtepati janji nie. kalau xboleh nak tunaikan cakap awal2.
 
Keep in contact as much as you can
kalau boleh bangun tido tue sebelum gosok gigi, cuci muka dan mandi tue rajin2 kan diri kol atau mesej si dia yerr. wktu petang ngan malam pun same. hehe
 
hmmm.. tu je kot yang saya tau sekarang nie., if ada info lagi saya aka share dekat anda semua yaa :)
 
till next entry =)