We're selling Fashionable Clothes, Original from Dubai Perfumes, Beauty and Health Products, and many more! For more details and fast reply, you can simply reach us through :
email - sofieyaboutique@gmail.com
Phone Number : 0145464116

Do visit our official websites :

- Facebook Fan Page http://www.facebook.com/ashcollections
http://www.facebook.com/sofieyaboutique
- Twitter :
http://www.twitter.com/sofieyaboutique

- Instagram :
@sofieyaboutique1
@sofieyaboutique2

FOLLOWERS :)

Friday, April 20, 2012

NOREFAL Placenta Oil + Vitamin E


Inginkan kulit muka anda cantik, lebih anjal, putih, gebu dan halus mulus.. Ini lah produknya.. VITAMIN E SOFTGEL FACIAL OIL.. Merupakan produk paling HANGAT di pasaran. Ramai artis telah mencuba produk ini. Dan hasilnya ternyata memuaskan.... Vitamin E Softgel Facial Oil Sejenis losyen atau serum yang direka khas untuk menambahkan nutrisi bagi semua jenis kulit. Vitamin ni berbau wangi dan digunakan dua kali sehari pagi dan malam selepas mencuci muka. Sapukan rata pada keseluruhan muka dan leher. Ia akan melembutkan pipi dan membantu meremajakan wajah kita. Produk ini akan repair struktur kulit muka kita yang sudah rosak.. So sesuai untuk menutup liang2 roma yg terbuka dan menghilangkan kedutan2 halus dan bekas jerawat serta menegang dan melicinkan kulit. Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. 
KELEBIHAN VITAMIN E SOFTGEL COLLAGEN

1. Melindungi kulit dari pancaran matahari
2. Mengekalkan kelembapan kulit
3. Membantu di dalam menyerap vitamin A
4. Melawan dan mencegah jerawat
5. Mencegah penuaan kulit
6.Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)
7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung. Menghilangkan 'stretch mark' di perut
8. Mencegah barah kulit
9. Menganjalkan & menegangkan kulit
10. Menghilangkan bintik-bintik hitam atau jeragat


**** UNTUK KEGUNAAN LUAR SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN****


***CARA GUNA***
  Cara menggunakan Vit E Softgel Collagen : pulas bijik atau cucuk dengan jarum atau potong menggunakan gunting yang bersih sapu pada tempat yang dikehendaki. sangat mudah :) Sapu pada muka sebelum tidur selepas mencuci muka…esok pagi baru cuci muka.. hasilnye mmg best..boleh juga guna sbg day cream….sebagai alas bedak…lembut je muka…

***WAKTU GUNA*** 
-------------------- PALING BEST !!!! ia boleh diblend dengan make-up/foundation/BB cream/ bedak asas. Muka akan semulajadi glowing. Sangat berkesan. ---> malam sebelum tidur untuk memberi NUTRISI pada kulit. ---> jika mahu kesan yang maksima boleh menggunakan pada siang dan malam hari

*** MAIN INGREDIEN T*** 
 Ovine oil, water, tocopherol, fragrance. TERNYATA HALAL & DI LULUSKAN OLEH KKM 
  • sedikit berminyak, tapi tak lama.. dalam 5 minit macam tu. boleh pakai waktu siang sebelum pakai foundation/bedak • boleh rasa kulit lembut sangat.
TESTIMONIAL




 Anda boleh cuba dulu produk nie dengan loose pack, kalau berminat boleh klik like di page ni, AS&H Collection

DERMAFAL Placenta Serum Complex

HIGHLY RECOMMENDED!!!

DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Vitamin A,C & Vitamin E (Whitening)
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Squalene & Vitamin E (Moisturizing)
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Royal Jelly (Firming)








 About Dermafal Placenta Serum Complex

♥ Ekstrak plasenta biri-biri mengandungi sumber nutrien yang kaya, termasuk sitokin bioaktif dan faktor pertumbuhan semula sel kulit.

♥ Elemen-elemen ini yang diperkayakan boleh membantu meremajakan sel-sel kulit kusam dan mencergaskan semula keanjalan kulit, menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan kelihatan lebih muda.

♥ Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan.

♥ Jeragat & parut jerawat akan berkurangan dan membawa kembali kulit yang cantik.
Dalam 1 botol ada 60 cap dan tahan untuk 2 bulan, guna sekali sehari pada waktu malam untuk dapatkan kulit yang cantik da...n berseri..

Produk ni dan norefal adalah di bawah 1 company.. cuma DERMAFAL Placenta Serum + Vitamin A, C & E lagi best!!!


Cara Guna : - Pulas capsule atau boleh menggunakan jarum yang bersih atau gunting yang bersih - Sapu pada tempat yang dikehendaki/wajah/leher Waktu Guna : - Malam, sebelum tidur - Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional)







- FOR MOISTURIZING -

Diperkuat dengan Squalene & Vitamin E sebagai penyelesaian dirumus khas untuk membantu melembapkan kulit serta mencegah kulit daripada sinaran matahari atau lesu.

Dengan penggunaan setiap hari, ia membuatkan kulit anda berasa muda dan dihidupkan semula

  •  Mengembalikan kelembapan kulit
  • Membantu memulihkan parut
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengurangkan kedutan
  • Mengurangkan jeragat
  • Membuatkan kulit kelihatan gebu






 - FOR FIRMING -



-royal jelly ni lebih kepada merawat penuaan kulit..

* Diperkayakan dengan royal jelly & vitamin E adalah penyelesaian yang terbaik bagi merawat penuaan kulit. Formula yang hebat mengandungi keupayaan pemulihan.
* Ia juga bertindak sebagai penstabil untuk menangani kesan perubahan iklim dan suhu yang merosakkan.
* Apabila digunakan setiap hari, ia membantu kulit anda berasa lebih muda dan sihat.

• Mengurangkan kedut dan garis-garis halus
• Menstabilkan kulit daripada perubahan suhu yang merosakkan
• rawatan untuk kulit yang lebih muda dan sihat

Royal jelly adalah terdiri daripada komponen seperti vitamin B - Complex, vitamin B & B6 dan juga unsur mineral dan enzim. Royal Jelly mempunyai anti bakteria dan anti radang yang biasa digunakan dalam kebanyakan produk kosmetik.





 DERMAFAL Placenta Serum Complex with Vitamin A, C & E

- For Brightening -

Fortified with vitamin C, this superb formula contains restorative as well as regenerative capabilities for dull skin & revitalise skin elasticity offering you a brighter and more youthful complexion.
It helps your skin to be fairer.
    Brighten dull skin
    Reduce wrinkles and fine lines
    Regenerate dermal tissues to counter the appearance of aging
    Ultimate treatment for younger, fairer and healthier looking skin


Warna Oren paling best!!! 3 vitamin dah ada dalam 1 kapsul!!

Jika berminat boleh klik like dekat sini atau boleh add saya di FACEBOOK dan boleh terus pm saya :)
*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN

Friday, April 6, 2012

Perfume DKNY From Dubai


 PROMOTIONS : EVERY PURCHASE OF 2 ITEMS WILL BE GIVEN AN ITEM FOR FREE.
( WHILE STOCKS LAST)

CAN MIX WITH OTHER PERFUMES
 FREE POSTAGE





DKNY Delicious Candy Apples - Sweet Caramel EDP
 CODE : W03
PRICE : RM70

Sweet Caramel: This scent is a perfect blend of apple and delicate flowers, topped with creamy caramel and vanilla, making this a delectable choice. (Green bottle.)





DKNY Delicious Candy Apples - Juicy Berry EDP
 CODE : W54
PRICE : RM70

Juicy Berry: The combination of blackberry and fresh apple blossoms wrapped in rose petals and sandalwood make this scent a delicious indulgence. (Purple bottle.)






 DKNY Be Delicious Charmingly Delicious EDT     

CODE : W117
PRICE : RM70

DKNY Be Delicious Charmingly Delicious is a limited edition fragrance that was introduced in 2008. Individuals, who are used to hugely popular Be Delicious, will recognize a slight familiarity with this scent. The same fun apple scent is there, but it is less intense and lighter. The fragrance now has more watery notes. This is perfect for those hot summer months.



 DKNY Red Delicious Charmingly Delicious EDT

CODE : W12
PRICE : RM70



The red DKNY Red Delicious Charmingly Delicious, is created of floral-fruity aromas of apple, vanilla, violet and rose.





DKNY Be Delicious EDP
 CODE : W55
PRICCE : RM70

Be Delicious - A refreshing scent in an iconic apple-shaped bottle tempts you to take a bite out of life. A sophisticated blend of apples, exotic flowers and woods creates a fresh, juicy scent that can only be called delicious.


DKNY Women Gold EDT
 CODE : W56
PRICE : RM70

The scent opens with a fusion of fresh and juicy top notes of luscious mango and colourful mandarin, followed by frangipani, Lily of the Valley and jasmine tea in the heart and a base of velvety vanilla and white musks.




DKNY Women Summer 2011 EDT
 CODE : W96
PRICE : RM60

DKNY Women Summer 2011 includes the energy of summer in New York with its sparkling floral - fruity notes. Pink flowers and juicy fruits make the composition very feminine and playful in DKNY modern and urban style. Initial notes of pink grapefruit, juicy passion fruit and red berries lead to the middle of jasmine, sunny magnolia and exotic litchi. The light base of white musk, creamy sandalwood and teak, wraps up the compositing in its veil of long-lasting charm.



*Size of perfumes is not accurate. Every size is depend on standard size given.

Thursday, April 5, 2012

PERFUME GUCCI FROM DUBAI



PROMOTIONS : ANY PURCHASE OF TWO ITEMS WILL BE GIVEN AN ITEM FOR FREE.
(CAN MIX WITH OTHER PERFUMES)

 FREE POSTAGE







Gucci Gorgeous Gardenia EDT - (Gucci The Garden Collections) 
 CODE : W85
PRICE : RM70
Gucci Flora Gorgeous Gardenia is a sparkling prelude of succulent red berries and juicy pear that gives way to an opulent floral heart. The plushness of gardenia petals is enhanced by the creamy warmth of frangipani flower, under-laid by the delectable aroma of patchouli and brown sugar.



Gucci Gracious Tuberose EDT - (Gucci The Garden Collections)
 CODE : W124
PRICE : RM70

Gucci Flora Gracious Tuberose is a distinctively elegant tuberose composition in which a verdant overture of violet leaves and peach softens into the plant's silken blossom. A base of white cedar wood and cistus (Labdanum) enhances the impression of refined charm.






 
Gucci Glorious Mandarin EDT - (Gucci The Garden Collections)
 CODE : W33
PRICE : RM70

Gucci Flora Glorious Mandarin is a magnificent scent that blends joyful mandarin with the tropical rum and pineapple pina colada. In place of the traditional coconut, the cocktail is completed with creamy wood notes that are at once contemporary and sumptuously feminine.
 


Flora by Gucci EDP
CODE : W131
PRICE : RM70
 
Flora by Gucci Eau de Parfum is characterized by fresh notes of agrums in the opening, combined with beautiful peony. A heart introduces balanced aromas of rose and osmanthus, 
while a base is created of patchouli and sandalwood. The more opulent, stronger and more     powerful EDP has the same flacon as the original edition, but is decorated with gold details on a black bow ribbon, black cap and darker liquid. The fragrance arrives in January 2010.

PRICE : RM70







Gucci By Gucci EDT For Women
CODE : W25
PRICE : RM70


The powerful, feminine perfume by the house of Gucci, Gucci by Gucci presented last year, received its light    edition. Just like its predecessor, EDP version, and this EDT edition includes the notes of guava, pear and chamomile in the top notes, with floral accords of lily of the valley and neroli in the heart. The base notes include patchouli and musk. EDT  version is available in a pale pink bottle of the same shape and in the amount of 50 and 75 ml. It has been at the market since 2008. 




Gucci by Gucci EDP
 CODE : W47
PRICE : 70
 
Gucci by GUCCI EDP - A rich, soulful chypre scent charmed by exotic notes and warm florals, Gucci by Gucci conveys a sense of luxury and decadence. The signature fragrance for the accomplished, modern woman. It exudes a powerful allure. A modern chypre, Frida Giannini's first fragrance creation combines classical perfumery with her unique flair for innovation. The fragrance is characterized by a striking patchouli base which is distinctive and leaves a lasting impression







Gucci Guilty EDT for Women

CODE : W92 
PRICE : RM70

Give into the guilty pleasure of breaking boundaries



Gucci Guilty is a warm and exotic floral fragrance that promises to provoke. The scent seizes the attention with a bold stroke of mandarin and pink pepper. Velvety heart notes of peach, lilac and geranium give way to a lavishly feminine amber base. The effect is striking and compellingly seductive: the Gucci Guilty woman holds everyone in her thrall.







Gucci Rush EDT
 CODE : W130
PRICE : RM70


Gucci Rush is an unmistakably sensual chypre scent for the woman who is sophisticated, intoxicating, and truly unforgettable. A sensual burst of exotic florals and spices, Gucci Rush is a warm, seductive and distinctly alluring fragrance. The top of the fragrance smolders with an enticing blend of bergamot, peony and gardenia. Violet, vanilla and jasmine fuse beautifully to form the heart's refreshing floral bouquet. Warm, aromatic and softly spicy, the base of the fragrance emerges with earthy notes of patchouli.

*Size of perfumes is not accurate. Every size is depend on standard size given.


BRAND NEW PERFUMES ARE AVAILABLE NOW!
WILL BE UPLOADED MORE REAL SOON
WHY IS THAT OUR PERFUME IS SO CHEAP? 
DO YOU KNOW THAT DEPARTMENT STORES USUALLY MARK-UP THE 
PERFUME PRICES 60% TO 100% FROM THEIR COST ?


Our sourced of perfumes is from Sephora fragrance & cosmetic stores in  Dubai Festival City, UAE (70% off) WITH NO DEFECT/ some from factory rejected (got some defect)/ some from all over the world that rejected from counter after 8 -12 month (NO DEFECT). There's a difference a bit between Malaysian market and overseas market. However, most of perfumes in our stock, were bought for overseas market. We bring you all the branded original perfumes at very affordable prices!

Since there are thousands of Fragrances such as Salvatore Ferragamo, Gucci, Chanel, Calvin Klein, Boss, Amarige, Christian Dior, Dolce and Gabbna and etc on the today's market we find it impossible to list every single one of these. If you are looking for a fragrance that is not listed on our blog, let us know and we will try and source it for you.