We're selling Fashionable Clothes, Original from Dubai Perfumes, Beauty and Health Products, and many more! For more details and fast reply, you can simply reach us through :
email - sofieyaboutique@gmail.com
Phone Number : 0145464116

Do visit our official websites :

- Facebook Fan Page http://www.facebook.com/ashcollections
http://www.facebook.com/sofieyaboutique
- Twitter :
http://www.twitter.com/sofieyaboutique

- Instagram :
@sofieyaboutique1
@sofieyaboutique2

FOLLOWERS :)

Friday, April 20, 2012

NOREFAL Placenta Oil + Vitamin E


Inginkan kulit muka anda cantik, lebih anjal, putih, gebu dan halus mulus.. Ini lah produknya.. VITAMIN E SOFTGEL FACIAL OIL.. Merupakan produk paling HANGAT di pasaran. Ramai artis telah mencuba produk ini. Dan hasilnya ternyata memuaskan.... Vitamin E Softgel Facial Oil Sejenis losyen atau serum yang direka khas untuk menambahkan nutrisi bagi semua jenis kulit. Vitamin ni berbau wangi dan digunakan dua kali sehari pagi dan malam selepas mencuci muka. Sapukan rata pada keseluruhan muka dan leher. Ia akan melembutkan pipi dan membantu meremajakan wajah kita. Produk ini akan repair struktur kulit muka kita yang sudah rosak.. So sesuai untuk menutup liang2 roma yg terbuka dan menghilangkan kedutan2 halus dan bekas jerawat serta menegang dan melicinkan kulit. Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari bioteknologi research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. 
KELEBIHAN VITAMIN E SOFTGEL COLLAGEN

1. Melindungi kulit dari pancaran matahari
2. Mengekalkan kelembapan kulit
3. Membantu di dalam menyerap vitamin A
4. Melawan dan mencegah jerawat
5. Mencegah penuaan kulit
6.Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)
7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung. Menghilangkan 'stretch mark' di perut
8. Mencegah barah kulit
9. Menganjalkan & menegangkan kulit
10. Menghilangkan bintik-bintik hitam atau jeragat


**** UNTUK KEGUNAAN LUAR SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN****


***CARA GUNA***
  Cara menggunakan Vit E Softgel Collagen : pulas bijik atau cucuk dengan jarum atau potong menggunakan gunting yang bersih sapu pada tempat yang dikehendaki. sangat mudah :) Sapu pada muka sebelum tidur selepas mencuci muka…esok pagi baru cuci muka.. hasilnye mmg best..boleh juga guna sbg day cream….sebagai alas bedak…lembut je muka…

***WAKTU GUNA*** 
-------------------- PALING BEST !!!! ia boleh diblend dengan make-up/foundation/BB cream/ bedak asas. Muka akan semulajadi glowing. Sangat berkesan. ---> malam sebelum tidur untuk memberi NUTRISI pada kulit. ---> jika mahu kesan yang maksima boleh menggunakan pada siang dan malam hari

*** MAIN INGREDIEN T*** 
 Ovine oil, water, tocopherol, fragrance. TERNYATA HALAL & DI LULUSKAN OLEH KKM 
  • sedikit berminyak, tapi tak lama.. dalam 5 minit macam tu. boleh pakai waktu siang sebelum pakai foundation/bedak • boleh rasa kulit lembut sangat.
TESTIMONIAL




 Anda boleh cuba dulu produk nie dengan loose pack, kalau berminat boleh klik like di page ni, AS&H Collection

No comments: